Maak een afspraak

HomeNieuwsKeurmerk ZKN voor Spectrum Oogzorg

Keurmerk ZKN voor Spectrum Oogzorg

Keurmerk ZKN voor Spectrum Oogzorg

Spectrum Oogzorg heeft opnieuw het ZKN-keurmerk behaald.  Wat de auditor vooral opviel was dat dat bij ons de zorg hand in hand gaat met een persoonlijke aandacht voor onze patiënten. Daar zetten onze zorgprofessionals zich dagelijks voor in.

“Ik heb zelden zoveel energie gekregen van de gesprekken. Vooral door de pragmatische instelling, de bevlogenheid en betrokkenheid van jullie bij patiënten, de hands-on mentaliteit.” aldus de auditor.

ZKN-keurmerk

Alle klinieken van Spectrum Oogzorg zijn gecertificeerd. Het ZKN-keurmerk laat zien dat de patiënt te maken heeft met een gespecialiseerde kliniek, die innovatieve en veilige zorg levert. Het keurmerk wordt gegeven aan klinieken die voldoen aan de eisen van ZKN. Klinieken worden elk jaar opnieuw getoetst op de keurmerk-eisen. Voor Spectrum Oogzorg betekent het verkrijgen van het keurmerk dat onze zorg zo is georganiseerd dat aan alle voorwaarden is voldaan om in de ogen van onze patiënten optimale zorg te kunnen leveren.

Samen komen we verder

Bij Spectrum Oogzorg werken we met een persoonlijke benadering, toegankelijk en vertrouwd. We kijken verder dan de alleen behandeling samen met de patiënt. We zijn eerlijk in wat wel en niet kan. Samen leggen we daarmee de basis voor een beter leven voor onze patiënten.

Meer informatie

Heb je oogproblemen, zoals staar, een netvlies- of hoornvliesaandoening? En wil je graag in gesprek met een professional? Bel ons op 088 891 00 40 of mail ons. Wij bieden verzekerde zorg met korte wachttijden. De eerste stap is daarom altijd een bezoek aan de huisarts voor een verwijzing.

Spectrum oogzorg

Kliniek voor innovatieve oogheelkunde

  • De beste oogspecialisten
  • Optimale patiëntbeleving
  • Gewoon verzekerd via uw zorgverzekeraar
  • Zeer korte wachttijden
Spectrum Oogzorg
Rosendaalselaan 30
6891 DG Rozendaal