Maak een afspraak

HomeNieuwsOnze oogkliniek in Rozendaal is geopend!

Onze oogkliniek in Rozendaal is geopend!

Onze oogkliniek in Rozendaal is geopend!

Op maandag 7 maart heeft de innovatieve oogkliniek Spectrum Oogzorg in Rozendaal zijn deuren geopend. De oogkliniek biedt verzekerde oogzorg voor vrijwel alle oogaandoeningen, waaronder staar en maculadegeneratie. Dankzij het slim inzetten van specialisten én medische apparatuur kunnen patiënten al binnen enkele dagen terecht.

Alle patiënten op de eerste dag ontvingen een bloemetje, zo ook mevrouw Risseeuw. Op de foto is zij vergezeld door oogarts Ton Smit (l) en optometrist Ella Mol (r).

Vanwege de vergrijzing en nieuwe behandelmethoden wordt de vraag naar oogheelkundige zorg steeds groter. Het wachten op een afspraak bij de oogarts duurt daardoor soms maanden. Vaak is er door de drukte onvoldoende tijd voor uitleg en begeleiding tijdens het consult. 

Alle oogaandoeningen

Dat het anders kan wil Spectrum Oogzorg laten zien. De ervaren oogspecialisten hebben de beschikking over de meest geavanceerde Zeiss apparatuur waarmee vrijwel alle oogaandoeningen meteen in beeld kunnen worden gebracht. De uitkomsten van deze onderzoeken kunnen zij meteen met de cliënt bespreken en indien nodig met andere specialisten overleggen. Hierdoor is er snel zekerheid en kan, als dat nodig is, meteen worden overgegaan tot behandeling.
 

Efficiënt

Door efficiënte planning behoort lang wachten op een staarbehandeling ook tot het verleden. De oogspecialisten van Spectrum Oogzorg hebben jarenlange ervaring met het behandelen van staar en bieden een ruime keuze aan implantlenzen. Een bril is daardoor vaak niet meer nodig na de ingreep.

Gewoon verzekerd

Spectrum Oogzorg biedt verzekerde zorg, dat betekent dat patiënten terecht kunnen na een verwijzing van hun huisarts en dat de zorg 100% vergoed wordt. Dat er vraag is naar goede oogheelkunde waar patiënten snel terecht kunnen blijkt wel uit de enthousiaste reacties van Gelderse huisartsen en de contracten met de landelijke zorgverzekeraars. 

Eerste patiënten feestelijk ontvangen

Op maandagochtend 7 maart werden de eerste patiënten feestelijk ontvangen. Niet alleen uit de regio, maar ook uit andere delen van Nederland werd al de weg naar Spectrum Oogzorg gevonden. Mevrouw Risseeuw is erg blij dat ze nu terecht kan bij oogarts Ton Smit: “Voor de behandeling en controle van mijn ogen was ik jarenlang patiënt bij een oogkliniek ruim 50 km hier vandaan. Nu kon ik binnen één week terecht en ook nog op een steenworp afstand van mijn huis. Geweldig!”

“Ik kon al binnen één week terecht op steenworp afstand van mijn huis, geweldig!”

In 2025 door heel Nederland

Spectrum Oogzorg wil goede zorg dichtbij huis leveren. De vestiging in Rozendaal is de eerste van vele satellietvestigingen door het land. Patiënten moeten binnen een paar dagen dichtbij huis terecht kunnen voor een afspraak bij een oogspecialist. Dat kan met kleinschalige kliniekvestigingen door heel het land, door betere taakherschikking en het gebruik van de nieuwste apparatuur gesteund door digitale technieken.

Spectrum oogzorg

Kliniek voor innovatieve oogheelkunde

  • De beste oogspecialisten
  • Optimale patiëntbeleving
  • Gewoon verzekerd via uw zorgverzekeraar
  • Zeer korte wachttijden
Spectrum Oogzorg
Rosendaalselaan 30
6891 DG Rozendaal