Maak een afspraak

HomeOnze kliniekenVestiging Almelo

Spectrum Oogzorg - vestiging Almelo

Vanuit onze vestiging in Almelo leveren wij professionele oogzorg in regio Twente.

Ons team bij de vestiging Almelo bestaat uit betrokken en ervaren oogartsen en optometristen die u kunnen behandelen voor uiteenlopende oogaandoeningen. Voor onder andere operaties voor glaucoom, maculadegeneratie en andere aandoeningen kunt u bij onze vestiging in Almelo terecht.

Korte wachttijden bij Spectrum Oogzorg Almelo

Een van de grootste voordelen van Spectrum Oogzorg is dat er korte wachttijden zijn voor een afspraak. Dit betekent dat onze specialisten u snel helpen. Een belangrijk voordeel als u dringend een behandeling nodig heeft.

Het team van ervaren optometristen en oogartsen bij Spectrum Oogzorg in Almelo is zeer professioneel efficiënt en zorgt ervoor dat de afspraken op tijd verlopen. Ze nemen de tijd om uw oogproblemen grondig te diagnosticeren en te behandelen, maar doen dit op een manier die zo efficiënt mogelijk is.

Spectrum Oogzorg in Almelo staat garant voor uitstekende zorg en service op gebied van oogaandoeningen. Het team staat altijd klaar om u te helpen met al uw oogzorgbehoeften. Heeft u een verwijzing van uw huisarts dan kunt u direct een afspraak maken. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. 

Maak een afspraak

Neem contact op

Twenthe Centrum, 1e verdieping
Twentheplein 5
7607 GZ Almelo
088 - 891 00 40

Spectrum oogzorg

Kliniek voor innovatieve oogheelkunde

  • De beste oogspecialisten
  • Optimale patiëntbeleving
  • Gewoon verzekerd via uw zorgverzekeraar
  • Zeer korte wachttijden
Spectrum Oogzorg
Rosendaalselaan 30
6891 DG Rozendaal