Maak een afspraak

HomeOogarts Almelo

Oogarts Almelo | Spectrum Oogzorg

Spectrum Oogzorg is de oogarts van Almelo voor moderne oogheelkunde met de kortste wachttijden

Welkom bij Spectrum Oogzorg, jouw oogarts in Almelo en omstreken. In onze nieuwe kliniek kunt u terecht voor diverse oogaandoeningen, waaronder behandelingen voor staar, glaucoom en netvlies- en hoornvliesaandoeningen. Bekijk al onze diensten hier.

Gespecialiseerde oogarts in Almelo

Bezoek onze nieuwe oogarts kliniek in regio Twente! Met onze tweede locatie kunnen wij beter dan ooit onze zorg verlenen, dicht bij huis en laagdrempelig voor al onze klanten in de omgeving van Almelo. U kunt bij ons pand gratis parkeren en wordt bij de ingang door onze medewerkers ontvangen. Ook bij serieuze oogklachten bent u bij Spectrum Oogzorg verzekerd van een comfortabele en klantgerichte benadering.

Wij wensen u een aangenaam bezoek! Bezoek ook onze homepage voor meer informatie.

Oogheelkunde Almelo | Hierom kiest u voor Spectrum Oogzorg

Meteen de juiste behandeling
Via onze systeem van networkzorg krijgt u meteen de juiste behandelaar toegewezen voor jouw oogklachten; een optometrist voor laagdrempelige behandelingen, of een oogarts voor operaties.

Kortere wachttijden in regio Almelo
Met onze nieuwe vestiging in Almelo zorgen wij voor kortere wachttijden voor oogheelkunde in de regio. U bent sneller dan ooit aan de buurt voor adequate en laagdrempelige zorg in de omgeving Almelo en Twente.

State-of-the-art technologie in het vak
Spectrum Oogzorg beschikt over de modernste apparatuur en behandelmethoden voor jouw oogklachten. Van laagcomplexe tot hoogcomplexe zorg, bijvoorbeeld oogoperaties.

Oogarts Almelo met de kortste wachttijden

Met een behandeling bij Spectrum Oogzorg bent u verzekerd van de kortst mogelijke wachttijden. Dat maken wij mogelijk met een efficiënte taakverdeling tussen onze verschillende artsen en assistenten, afhankelijk van de complexiteit van de behandeling. U krijgt meteen de juiste behandelaar toegewezen voor uw zorgvraag en wordt zo snel geholpen. Daarbij kunt u natuurlijk ook rekenen op de modernste apparatuur en ICT-oplossingen.

Lees hier meer over ons systeem van netwerkzorg.

Maak alvast kennis met ons oogartsen team

Bij Spectrum Oogzorg kunt u rekenen op de hulp van professionele en betrokken oogspecialisten, die altijd oog voor uw persoonlijke situatie en zorgvraag hebben. De klantervaring staat bij ons op de eerste plaats. Alvast kennis maken met onze collega’s? Lees hier meer. 

Oogheelkunde Almelo voor diverse oogaandoeningen

Ons oogcentrum Twente levert professionele zorg voor uiteenlopende oogaandoeningen. Lees hier meer over onze meest voorkomende behandelingen:

Maak een afspraak bij oogarts Spectrum Oogzorg

Wilt u een afspraak maken bij Spectrum Oogzorg? Dan heeft u eerst een doorverwijzing van uw huisarts nodig. Heeft u deze? Maak dan een afspraak en wij helpen u snel aan de zorg die u nodig heeft.

Heeft u (nog) geen doorverwijzing, maar heeft u vragen of wilt u zich verder oriënteren? Neem dan contact op. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Afspraak maken Neem contact op

Spectrum oogzorg

Kliniek voor innovatieve oogheelkunde

  • De beste oogspecialisten
  • Optimale patiëntbeleving
  • Gewoon verzekerd via uw zorgverzekeraar
  • Zeer korte wachttijden
Spectrum Oogzorg
Rosendaalselaan 30
6891 DG Rozendaal