Maak een afspraak

HomeOogcentrum

Oogcentrum Spectrum Oogzorg

Spectrum Oogzorg is het oogcentrum voor moderne oogheelkunde met korte wachttijden

Oogcentrum Spectrum Oogzorg is uw locatie voor gespecialiseerde oogzorg. Ons team van optimetristen en oogartsen behandelt uiteenlopende oogaandoeningen, van netvlies- en hoornvliesklachten tot staar, glaucoom en meer. Bekijk ons complete aanbod van behandelingen hier.

Oogkcentrum voor diverse oogaandoeningen

Wij heten u van harte welkom bij onze gespecialiseerde oogcentra in Rozendaal en Almelo. U kunt aan de voorzijde van onze panden gratis parkeren en er is ruim voldoende parkeergelegenheid. Onze zorgconsulentes ontvangen u bij de ingang en laten de oogspecialist weten dat u er bent. De oogspecialist zal u vervolgens ophalen uit de wachtkamer. Wij wensen u een aangenaam bezoek aan onze oogkliniek!

Lees ook onze homepage voor meer info.

  • De beste oogspecialisten
  • Optimale patiëntbeleving
  • Zeer korte wachttijden

Spectrum Oogzorg is hét oog centrum voor diverse oogaandoeningen. Het is onze missie om efficiente en kosteneffectieve zorg leveren: laagdrempelig, dicht bij huis, en met de nieuwste apparatuur en technieken.

Hierom kiest u voor Spectrum Oogzorg om uw oogaandoening te laten behandelen:

Adequate behandelingen voor elke aandoening
Afhankelijk van uw aandoeningen gaat u bij ons naar optimetrist as het kan, en naar de oogarts als het moet. Van simpele behandelingen tot operaties.

Snel terecht
Doordat u direct bij de juiste specialist terechtkomt, ontstaat er tijd bij andere specialisten. Dit zorgt voor kortere wachttijden.

State-of-the-art apparatuur
Ons oogcentrum maakt gebruik van de modernste apparatuur en ICT-oplossingen voor uw behandeling. Zo bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit behandelingen voor uw oogaandoening.

Maak kennis met ons oogcentrum team

Het team van Spectrum Oogzorg bestaat uit een groep professionele, vriendelijke en bevlogen oogspecialisten. Van oogarts tot physician assistant en van cliënt adviseur tot optometrist, bij al onze medewerkers in het oogcentrum staat een optimale patiëntervaring hoog in het vaandel. Meer weten over onze collega's? Ze stellen zich hier graag aan u voor. 

Specialistisch oogcentrum zonder wachttijden

Bij Spectrum Oogzorg streven wij naar zo kort mogelijke wachttijden. Hoe maken wij dat? Via ons netwerk van oogzorgprofessionals wordt uw zorgvraag meteen naar de juiste specialist doorgeschakeld. Voor minder complexe zorg is dit de optometrist, physician assistant en orthoptist; voor operaties en andere complexe zorg de oogarts. Zo kunnen wij u altijd de adequate behandeling geven met korte wachttijden. Natuurlijk gebruiken we hier ook de modernste apparatuur en diagnostiek voor.

Lees hier meer over onze unieke netwerkzorg.

Uw oogcentrum voor veelvoorkomende oogaandoeningen

Spectrum Oogzorg levert deskundige hulp voor diverse veelvoorkomende oogaandoeningen. Lees hieronder meer over wat wij allemaal voor u kunnen betekenen:

Maak een afspraak bij oogkliniek Spectrum Oogzorg

Om een afspraak te maken bij Spectrum Oogzorg heeft u een doorverwijzing van uw huisarts nodig. Heeft u deze? Maak dan een afspraak en wij helpen u snel aan de zorg die u nodig heeft.

Heeft u (nog) geen doorverwijzing, maar heeft u vragen of wilt u zich verder oriënteren? Neem dan contact op. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Afspraak maken Neem contact op

Spectrum oogzorg

Kliniek voor innovatieve oogheelkunde

  • De beste oogspecialisten
  • Optimale patiëntbeleving
  • Gewoon verzekerd via uw zorgverzekeraar
  • Zeer korte wachttijden
Spectrum Oogzorg
Rosendaalselaan 30
6891 DG Rozendaal