Maak een afspraak

HomeOogspecialist

Oogspecialist Spectrum Oogzorg

Spectrum Oogzorg is dé oogspecialist voor innovatieve oogheelkunde met de kortste wachttijden

Oogspecialist Spectrum Oogzorg is uw locatie voor innovatieve oogheelkunde. Ons betrokken team van oogspecialisten behandelt uw uiteenlopende oogaandoeningen, van netvlies- en hoornvliesklachten tot staar, glaucoom en meer. Lees hier meer over ons complete aanbod van behandelingen.

Oogspecialist voor al uw oogaandoeningen

Wij ontvangen u graag bij onze oogspecialisten in Rozendaal of Almelo. U kunt bij ons pand gratis parkeren met ruime parkeergelegenheid. U wordt bij de ingang ontvangen door onze medewerkers en begeleid naar de wachtkamer. De oog specialist haalt u vervolgens op. Wij wensen u een aangenaam bezoek aan onze oogspecialist! 

Lees ook onze homepage voor meer info.

  • De beste oogspecialisten
  • Optimale patiëntbeleving
  • Zeer korte wachttijden

Hierom kiest u voor Spectrum Oogzorg als uw oogspecialist:

De passende behandeling voor uw oogklachten
U krijgt voor uw zorgvraag meteen de juiste behandelaar toegewezen; een optometrist voor minder complexe behandelingen, of een oogarts voor operaties.

Korte wachttijden en een snelle intake
Onze manier van netwerkzorg zorgt voor zo kort mogelijke wachttijden en een vlotte intake.

Moderne ICT-oplossingen en apparatuur
Spectrum Oogzorg beschikt over de modernste ICT en apparatuur voor onze behandelingen. U kunt bij ons altijd rekenen op de meest actuele behandelingen en vakkennis.

Maak kennis met ons team van oogspecialisten

Ons team van oogspecialisten staat voor u klaar om u van de beste en snelste behandeling te voorzien. Een uitstekende klantervaring is Spectrum Oogzorg altijd de prioriteit. Wilt u alvast kennis maken met onze betrokken medewerkers voor uw oogbehandeling? Lees hier meer.

Professionele en moderne oogspecialist zonder wachttijden

Met ons unieke systeem van netwerkzorg bent u verzekerd van de kortste wachttijden en een snelle intake voor uw klachten. Dat doen wij door op het juiste moment de juiste oogzorgprofessionals in te zetten, zoals de optometrist, physician assistant en orthoptist. Zo bent u zowel bij complexe als minder complexe zorgvragen snel geholpen.

Lees hier meer over de netwerkzorg die u bij Spectrum Oogzorg kunt verwachten.

De beste oogspecialist voor veelvoorkomende aandoeningen

Spectrum Oogzorg is expert in diverse veelvoorkomende oogaandoeningen, zoals staar en glaucoom. Lees hier meer over de behandelingen waarvoor u bij ons terecht kunt:

Maak een afspraak bij oog specialist Spectrum Oogzorg

Heeft u een doorverwijzing van uw huisarts voor een oog specialist? Dan kunt u direct een afspraak bij ons maken. Wij helpen u snel aan de zorg die u nodig heeft.

Heeft u (nog) geen doorverwijzing, maar heeft u vragen of wilt u zich verder oriënteren? Neem dan contact op. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Afspraak maken Neem contact op

Spectrum oogzorg

Kliniek voor innovatieve oogheelkunde

  • De beste oogspecialisten
  • Optimale patiëntbeleving
  • Gewoon verzekerd via uw zorgverzekeraar
  • Zeer korte wachttijden
Spectrum Oogzorg
Rosendaalselaan 30
6891 DG Rozendaal